Mr. Cheapie sparsommelige Budget Tips

Så du har lyst til en hamster spinding dine hjul? Jo hurtigere du kører, jo hurtigere rattet spins. Lige når du komme et raise, bemærke du prisen på hamster hjul hopper!
Mr. Cheapie er her med sin super-opkrævet budgetnedskæringer tips.
En af de største affald i penge er måltider på restaurant. Du kan tilberede et måltid hjemme for omkring 2 cent en plade. Bare sætte rester i mikroovn, og Presto!
Disse samme rester koste en masse mere på en restaurant. De kalder det “buffet”, og de sælger det til dig for $10,95.
Overvej også steak middag, der koster, siger, $7 derhjemme. På restauranten betaler du $13.95 for den samme måltid. Eller hvis du ønsker fancy servietter, $39.95.
Plus moms.
Sjove ting om at spise hjemme; du betaler ikke skat. Men Træd ind i en restaurant, og gæt hvem hopper i: “Hej, mit navn er skattevæsenet. Jeg vil være din tjener i aften. Vil du gerne starte med noget at drikke? Måske et flot glas vin? Der vil være 50 cent, plus prisen på vin, naturligvis.”
“Hvorfor vil du beskatte min vin?” Mr. Cheapie vidundere. “Det er ikke ligesom regeringen gjort det.”
“Hvem tror du holder dette land fri og sikker, således at du kan nyde din vin?” Skattevæsenet krav. “Tror du, at Saddam Hussein ville lade du drikker vin, hvis han havde stadig magten?”
“Jeg kan ikke se hvordan han kunne stoppe mig.”
“Hah!” Skattevæsenet svar. “Han har spioner overalt. Han kender du drikker vin og han har rettet denne meget flaske at self destruct.”
“Faktisk, jeg ikke drikker vin. Sin spioner skal køre på den samme teknologi som hans scud missiler,”muses Mr. Cheapie. “Hvordan omkring en steak middag?”
“Et fremragende valg,” skattevæsenet bjælker. “Det vil være $1.73 plus prisen for måltidet.”
“Hvad nu?” Mr. Cheapie kræver. “Du siger, at Saddam er at målrette min bøf.”
“Selvfølgelig ikke,” skattevæsenet fniser. “Vi har ham låst væk. Men pas på for Nordkorea.”
“Hvorfor?”
“Nordkoreanerne sulter,” forklarer skattevæsenet. “De har ikke bøffer.”
“Ah, så den nordkoreanske regering ønsker at tage min bøf og give deres borgere.”
“Ikke en chance. Det ville krænke den officielle nordkoreanske politik af sult for alle. De ville aldrig fodre din bøf til folket. Men de vil holde det op til at håne dem,”griner skattevæsenet. “Så de ville smide det i ilden til brændstof en nuklear missil uddannet på denne meget bord du sidder ved.”
“Hvilket er hvorfor du nødt til at skat min bøf.”
“Præcis,” nikker skattevæsenet.
“Det er ligesom et sikkerhedsdepositum.”
“Det er rigtigt,” skattevæsenet smiler.
“Det er beskyttelsespenge.”
“Du forstår,” blink skattevæsenet.
“Det er jeres aflæsse.”
“Det er hvad jeg sa… Nej er det ikke! Det er national defense,”insisterer skattevæsenet.
Hjemme, du behøver ikke at tip mikrobølgeovnen. Men på restauranten, din tjeneren forventer 15%.
Mr. Cheapie har opdaget et juridisk tomrum kan spare 15% på din restaurant bill. Ifølge en national undersøgelse, Mr. Cheapie har din tallerken normalt 15% for meget mad på det. Der er afsat 15% af dit måltid. Når din tjeneren kommer til at indsamle hans tip, betale ham i mad. Din tjeneren sværmet dagens særlige, så Mr. Cheapie er sikker på, han vil forstå, at have nogle for sig selv.
Hvis skattevæsenet er din tjener, ikke faktisk give ham mad. Bare håne ham med det– så mail det til Nordkorea. Så behøver de ikke at sprænge din tabel for at få det selv. Hvorfor betale for nationale forsvar når postvæsenet kan beskytte din frihed til at spise for blot omkostningerne ved et stempel?
Er du ikke glad for Mr. Cheapie tilbyder sådanne nyttige, gratis rådgivning?

En tanke omkring “Mr. Cheapie sparsommelige Budget Tips

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.