Ting din mor aldrig fortalt dig: Lukning omkostninger

Køb eller salg af et hjem kan være en af de mest livsændrende beslutninger en forbruger gør. At blive uddannet om fast ejendom proces og undersøge ting, du ikke forstår er afgørende. Arbejde med troværdige og kommunikative fast ejendom fagfolk er vigtigt. En masse penge er på linjen når købe eller sælge en bolig, så sørg for at stille spørgsmål, når du skal om afgifter, gebyrer eller andre spørgsmål.
Du Gotta Have tro!
Tre dage efter en første ansøgning er indgivet skal långiver give en god tro skøn over forligsomkostninger (GFE). GFE er en liste over lukning gebyrer og sætningen HUD løsning du modtager ved lukketid er bekræftelsen af disse afgifter. Omhyggeligt gennemgå GFE omkostningerne og sætte spørgsmålstegn ved noget du ikke forstår. Når du modtager sætningen HUD bør afgifter og gebyrer være bekendt og afspejler GFE. Der bør ikke være nogen afsluttende koste overraskelser. Hvis udgifter til GFE og HUD ikke passer bør disse spørgsmål blive behandlet straks. Diskuter omkostninger uoverensstemmelser med din EJENDOMSMÆGLER og en långiver repræsentant. Eventuelle omkostninger ikke offentliggøres på GFE kan argumenterede imod og fjernet fra HUD.
Lukning omkostninger 101
Den første side af en HUD viser køber hvad der betyder mest, det nøjagtige beløb forfalder ved lukketid. Afgifter forbundet med et lån er opdelt i sektioner. Långiver omkostninger omfatter gebyrer for opkaldsoprindelse, rabatter, vurdering, kredit rapporter, tegningsgaranti og forarbejdning. Lukning og titel omkostninger dække afgifter fra den tredje part lukke agent og for titlen Søg, forsikring og optagelse. Afgifter vil blive opført og gebyrer forbundet med skødet. Køber kan også oprette en spærret konto forudbetalte holdingfonde, så skatter og forsikringer betalinger er foretaget rettidigt af långiveren hver måned. EJENDOMSMÆGLER Kommissionen vil også være opført, sammen med undersøgelsen gebyrer, hvis nødvendigt.
Finansielle ansvar for sælgeren
Ved lukketid har sælgeren også finansielle ansvar. Sælger betaler moms og advokat, titler og Kommissionen gebyrer. Om nødvendigt er sælgeren holdt ansvarlig for udestående Home Owners Association gebyrer, termite og fugt inspektion gebyrer og godt vand og septisk test. Reparationer, der skal gøres for at ejendommen vil blive taget ud af sælgers provenu. Liens tilgodehavende hos sælgeren skal også betales, herunder skat tilbageholdsret. Sælgeren skal forsikre hjemmet indtil skøde til egenskaben er indspillet et par dage efter lukketid. Køberen skal have forsikring aktiveret på ultimodatoen.
Investere og spare penge
De fleste homebuyers ved, at en udbetaling hjælper med at spare penge fordi det sænker lånebeløbet og realkreditlån forsikring. Dette reducerer de månedlige betalinger. Det også kvalificerer dig til pant programmer med bedre priser. En anden opsparing tip er at betale din lukke omkostninger op foran med udbetalingen. Undgå rullende lukke omkostninger til lånet selv eller lån og renter stiger. Uden midler til at dække udbetalingen og lukke omkostninger vil du ønsker at refinansiere senere. En anden vigtig investering homebuyers bør gøre er at arbejde med et pant mægler. En pant mægler vil shoppe for de bedste lån og rente. Viden et pant mægler har kan lig med besparelser på op til $50.000 i renteudgifter. Hvis du har kredit spørgsmål eller bare ønsker indersiden scoop en pant mægler er dit bedste valg.
Transaktion
Lukningen er en spændende dag for både køber og sælger. Køberen skal bringe GFE for reference under mødet og anmodning om at gennemgå den HUD 24 timer i forvejen. Dette betyder, at du er forberedt og komfortable med færdiggørelsen af fast ejendom køb. En tredje part lukke agent og EJENDOMSMÆGLER vil være til stede. Lån officer eller pant mægler kan også være til stede for at besvare eventuelle spørgsmål vedrørende lånet. Nogle virksomheder, som Breakwater pant i Virginia, kræver deres mæglere til at deltage. Virksomheder som dette kan være bedre at arbejde med, da de er villige til at blive mere involveret. Nu, at alle spørgsmål er blevet besvaret og salget er afsluttet kan du se frem til dit nye hjem og fokusere på fremtiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.